Little life update

Hey lieve mensen,

Its a long time ago.. een kleine update is misschien wel fijn. Ik ben tijdelijk offline geweest en dat kwam omdat ik een kleine breakdown had. Ik had tijd voor mezelf nodig en echt voor mezelf. Ik heb dan ook de afgelopen 3 maanden niks gedaan. bank hangen, film kijken, af en toe even hardlopen en vooral rusten. Het heeft me echt goed gedaan.

1 Juli ben ik dan ook verhuisd naar Rotterdam en ik vind het een hele fijne stad. Het is nooit saai en er is altijd wel iets te doen. Al woon ik wel in een heel rustig stukje van Rotterdam en dat is eigenlijk heel fijn. Ik heb leuke huisgenootjes en ik ben heel blij dat ik nu eindelijk na alle drama mijn eigen huisje heb weten te krijgen. Al vind ik koken voor alleen mezelf nog moeilijk af en toe.. het is zo saai..

Er kwam nog een licht puntje in dit alles, want ik werd gebeld of ik bij een design bedrijf wilde stage lopen. En voor de mensen die het niet weten ik doe de opleiding media vormgeving. Ik specialiseer in Film maar met deze stage maak ik ook animaties en andere leuke dingen.

Ook ben ik ondertussen alweer bijna een jaartje samen met mijn vriend en ik ben nog steeds super gelukkig met hem.. hij is echt een grote steun voor me en dat maakt alles echt een stukje makkelijker.

Toch zijn er ook mindere dingen, en ben ik niet alle dagen heel gelukkig geweest. Ik heb veel gehuild omdat ik alleen zijn toch nog heel moeilijk vind.. Als mij vriend zondag avond weer vertrekt naar huis moet ik toch even slikken en besef ik dat ik weer heel de week alleen ben. En voor iemand die eigenlijk nooit alleen is geweest is dat heel moeilijk. believe me….

Maar laten we dit bericht positief houden.. ik ben aan het plannen om over een tijdje wat tatoeages te gaan zetten, niet allemaal te gelijke tijd natuurlijk ahah!

Maar dankjewel voor het lezen weer allemaal en ik ben blij om weer terug te zijn hier. Ik heb heel veel lieve berichtjes gekregen van mede bloggers en dat doet me heel goed!

Q : Wonen jullie op jezelf? en hoe pakken jullie het koken voor jezelf aan?

Schermafbeelding 2016-05-09 om 12.22.39

Advertisements

16 thoughts on “Little life update

 1. ik weet niet hoe ik zou zijn als ik alleen was en ik moet voor mijn eigen eten zorgen. Ik hou helemaal niet van koken dus zou waarschijnlijk echt heel slecht eten. Als je kinderen hebt mΓ³et je wel koken dus dan doe je het ook..
  Het enige dat ik je kan meegeven is dat je echt voor jezelf moet zorgen! Maak je maaltijden zoals jij ze lekker vindt en zorg dat je je voedingsstoffen binnen krijgt. Af en toe gewoon de tafel gezellig dekken, met een kaarsje erbij (ook al is het alleen voor jezelf) maakt het ook weer een stukje leuker he πŸ™‚
  Ook al ben je alleen.. je kunt het altijd gezellig maken! :*

  Liked by 1 person

  1. je hebt ook helemaal gelijk.. af en toe probeer ik er ook echt wat van te maken en echt te gaan koken maar 9 van de 10x sta ik in de jumbo en dan heb ik geen idee wat ik moet halen en dan word het al gauw een kant en klare opwarm lasagne.. ik ben niet zoon held met koken dus alle lekkere recepten zijn ook welkom haha..

   kuskus

   Liked by 1 person

   1. kant en klaar maaltijden zijn op zich niks mis mee, zit alleen niet zo gek veel smaak aan vaak.
    Een wrap is altijd lekker! beetje kip, beetje sla en je bent al klaar! Pasta is ook vrij makkelijk, ovenschotel is ook altijd simpel en lekker..rijst met kip kerrie of satΓ© (snel klaar) .. keuze is reuze! πŸ™‚

    Liked by 1 person

 2. Zoete aardappel in stukjes met olijfolie, zeezout en rozemarijn erover. In de oven (of koekenpan) en lekker opeten. Heel gezond en supermakkelijk.
  Zorg goed voor jezelf. Wees ‘lief’ voor jezelf. Niet te streng.
  Toen ik alleen woonde had ik elke avond een kaarsje aan en maakte het gezellig voor mij en mijzelf 😊 Dat kan zo gezellig zijn ❀

  Liked by 1 person

 3. In verband met reistijd zou ik graag op kamers gaan, maar die eenzaamheid die jij beschrijft, weerhoudt mij daar het meest van. Het lijkt me hard, als je altijd in een heel warm nest hebt gewoond en dan pats boem, thuiskomt uit school en er gewoon niemand is om naar je onzinverhalen te luisteren. Ik trek weleens in mijn eentje door Rotterdam, op de een of andere manier voel ik me dan nooit eenzaam. Foto’s doen misschien ook wel wonderen! En dat koken, tja, ook niet zo mijn ding… πŸ˜‰ Overigens, koken voor 1 persoon is wel weinig en ook minder leuk. Misschien moet je gewoon voor één keer voor twee keer koken en dan invriezen. Xoxo

  Liked by 1 person

  1. ja dat is het ook idd , mijn vriend is er dan wel in het weekend van vrijdag tot zondag maar dan de rest van de dagen ben ik ook echt helemaal alleen.. Maar als je iets wilt moet je het gewoon doen, ik reis ook 1,5 uur naar mijn school/stage maar ik vind het ene kant wel heel fijn om op mezelf te wonen. ik heb mijn eigen plekje, mijn eigen regels ik eet wat ik zelf wil eten. en dat maakt het voor mij wel fijn. En het koken blijft een lastig ding, elke verpakking is altijd voor meerdere personen.. en ik heb altijd eten over. maar dan hoef ik de rest van de week wel minder te koken haha!
   kus

   Liked by 1 person

 4. Hey Dear! Finally kan ik alles rustig zitten lezen!
  Yess! Na je leuke tag heb ik dit artikel zitten lezen. Yes! Ik woon op mezelf maar samen met mah boo en binkie off course. Hubbie is de kok des huizes maar ik kan er tegenwoordig ook wat van. Ik was in het begin niet zo mee bezig. Maar er waren twee gerechten die ik met mijn ogen dicht kon maken toen ik alleen woonde op kamers. Maar nu heeft hubbie me best veel dingen geleerd. Maar voordat ik hubbie leerde kennen had ik the same problem als jij. Ik was dan geneigd het heel makkelijk te houden en dan heb ik het over een pizza in de oven gooien of take way roti was mijn ding die ik standaard kocht hihihihi en ik maakte Mie voor mezelf een grote pan en dan hoefde ik het alleen maar op te warmen toen ik uit school kwam of stage. Toen ik op kamers alleen woonde vermaakte ik me prima ik verveelde me heel af en toe en dan ging ik bij vriendinnen logeren als ik het alleen zijn zat was. Of ging ik naar mijn nichten in de schoolvakanties. Maar ja het is wennen in het begin maar zoals met alles zijn er voor en nadelen…but anyways koken als je alleen bent is een challenge of je moet er echt van houden. En dat deed Miss B. Niet echt.
  Ik hoop dat jij en je prins soon ook samen kunnen wonen dat is toch het gezelligst!! Ohwww yessssss!😊😊😊😊

  Hugzzzzzzzzz Miss B.πŸ’‹

  Liked by 1 person

  1. precies lieverd, ik en mn schat zijn ook op zoek naar wat anders een leuk flatje ofzo in Rotterdam. Maar niks heeft haast hihi. Het koken blijft een ding.. ik kan best wel wat koken maar zeker niet super veel. ik kook niet op gas en heb dus maar 2 pitten om op te koken.. is niet erg maar met veel maaltijden toch 1 pit te weinig haha.. Maar het komt allemaal goed ben nu een pro in macaroni maar jammer genoeg is dat niet het gezondste haha

   kusssieeeeeee mopp

   Liked by 1 person

   1. Wat fijn dat jullie op zoek zijn naar iets voor jullie tweetjes! Het komt goed you wi’ll see. Het heeft inderdaad niet zo’n haast. Geniet nu maar lekker van wat je nu hebt your own room! Yayyyy!
    Ja ik kookte macaroni ook vaak heerlijk of mie. Ik had ook zo’n elektrische kookplaat van twee kookplaten. Je kunt inderdaad niet veel tegelijk op koken. Maar komt goed maybe ben je over een paar jaar wel een prof in de keuken! Ohwww Yesssssss! Hugzzzzzzz Darling!πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™

    Liked by 1 person

   2. haha mag ik hopen want mijn vriend is niet zoon ster in de keuken! heb toevallig gister ook mie gemaakt lekker makkelijk hiih. Kan je niet een keer een leuke blog maken over een lekker recept? daar help je deze sister echt mee haha!

    kuss moppie geniet van je maandag!

    Liked by 1 person

   3. Hey Darling! Ohww hahaha ik snap het! Off course schat voor jou kan dat zeker doen. Ik zal een keertje kijken goed naar een lekker maar toch mkkelijk recept? Ik doe het graag voor jeπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Stand By!
    Hugzzzzz Je ook een heerlijke maandag toegewenst sweetie!πŸ˜™

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s